Hitta trafikpollare och påkörningsskydd med tillbehör i en mängd olika material och färger. Vi säljer allt från löstagbara till dekorativa trafikpollare och tillhörande kedjor. Installera pollare utomhus för att spärra av eller rama in uteserveringar, parker eller för att leda biltrafik från ytor där en olycka enkelt uppstår.

18 resultat

Pollare / Påkörningsskydd

Med pollare som påkörningsskydd och trafikhinder kan du spärra av gångvägar och områden för trafik. Använd trafikpollare vid lekplatser, skolor och parker för att göra det säkrare för barn och andra fotgängare på området. Genom att installera pollare utomhus kan du även begränsa trafik vid behov eller släppa förbi fordon om det skulle krävas.

Vad används trafikpollare till?

En trafikpollare, eller påkörningsskydd, är en robust trafikstolpe som används för att styra eller begränsa fordonstrafik samt skydda byggnader och områden från skador vid påkörning. De kan även placeras ut som hinder för bilar att ta sig in på gågator eller andra områden som är anpassade för fotgängare.

Val av material

Trafikpollare kan vara tillverkade av olika material som stål eller betong och finns i olika former och storlekar beroende på användningsområdet. De kan även vara cylindriska, koniska eller fyrkantiga och varierar i höjd och diameter, och du väljer om du önskar en modell som är permanent installerad med en fast förankring i marken, eller flyttbara/avtagbar pollare som är tillfälligt placerad.

Hitta vad du letar efter under våra kategorier eller kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig hitta trafikpollare som matchar ditt behov.