Västblekinge Miljö AB

Västblekinge Miljö AB
No items found.
För mer information om denna produkt samt beställning, kontakta Anders!
Västblekinge Miljö AB
Anders Mortiér
VD, Försäljning Nät & Fågelskydd
anders.mortier@scancord.net
0415 - 312 992

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt bolag som ägs av de tre kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström.
Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna. Inom avfallshanteringen möts vi av ständiga förändringar, vilket gör att stora krav ställs. Vi vill erbjuda en god service samt utföra tjänster som ska underlätta för hushållen i vårt verksamhetsområde.
Runt återvinningscentraler och avfallsanläggningar installeras staket för att förhindra att papper, plastpåsar och annat material blåser iväg och förorenar den omgivande miljön. ScanCords uppdrag var att ansvara för tillverkning, anpassning och installation av textila uppsamlingsnät runt anläggningen. Uppsamlingsnäten var totalt 4 x 140 m. Efter utfört uppdrag levererar ScanCord även containernät, flisnät och spånnät till Kretsloppsparkens containrar.

Textila nät är en kostnadseffektiv lösning för inhängning, framförallt för områden som kräver höga stakethöjder. Textila nät är mycket flexibla vilket innebär att de kan anpassas precis efter de storlekar som kunden önskar.  Kan kombineras med olika maskstorlekar, materialgrovlek och insynsskydd. Kan kombineras med stålnät i botten då det föreligger risk för intrång och stölder. Insynsskydd kan monteras på stålnät (såsom Gunnebostaket) för extra skydd.

Produkter
Uppsamlingsnät (art.nr. 200-040), Insynsskydd (art.nr. 712) Transportnät Containernät (art.nr. 2031-045), Flisnät (art.nr. 2292-020), Spånnät (art.nr. 7602)

Nyckeldata
Projekt: Uppsamlingsnät kring återvinningsanläggning
Kund: Västblekinge Miljö AB
Uppdrag: Tillverkning och installation av uppsamlingsnät 4 m högt, 140 m långt.  
Kontraktssumma: 100 tkr
Byggort: Mörrum
Samarbetspartner: Hörby Anläggning - montering stolpar
Kontaktuppgifter - Projektledare, 0415-312 992, Västblekinge Miljö AB Matilda Johansson, Verksamhetsansvarig, 0454-59365