Specialanpassade broar och nättunnlar

Letar ni efter en individuell lösning till ert projekt? Vi erbjuder en anpassad service. Under denna kategori hittar ni exempel på individuella lösningar som vi har utvecklat och anpassat efter våra kunders särskilda behov och önskemål. På grundval av vår expertis och vår långa erfarenhet inom området lekredskap hjälper vi er uppnå det perfekta resultatet för ditt inom- eller utomhusprojekt. Oavsett om det gäller stora eller små projekt kommer vi att ge form åt dina idéer!


Vår kompetens inom klätternätproduktion baseras på 30 års erfarenhet. Därför kan vi erbjuda hängbroar i djungelanda med spännvidd på över 50 m och ändå garantera maximal säkerhet. Vare sig barn eller vuxen - på de höga höjderna inträder en äventyrskänsla om bron leder över till exempel ett vattendrag eller en bergsklyfta. Repen, näten och stegpinnarna spänner sig säkert mellan starka/kraftiga balkramar av rostfritt stål. Beroende på önskemål och svårighetsgrad balanserar man på ett balansrep eller trästegpinnar som kan vara upp till 120 cm breda. I vilket fall leds besökarna vid sidan av säkra repräcken. Med hängbroar från oss kan barnen röra sig säkert över „avgrunden“. Det är även möjligt att välja broar med trästeg eller V-formade broar.


Med hjälp av våra anpassningsbara och flexibla tunnelkombinationslösningar kan man skapa spännande och variationsrika upplevelser. Till exempel i temaparker, äventyrsland eller varför inte som ett spännande inslag på en promenadslinga i skogsmiljö! Bara fantasin sätter gränser!

Visar 1 - 9 av 9
Visar 1 - 9 av 9